Afh. Juleafslutning. 2017

Hyggeklubben efteråret 2017.

Torsdag den 21. september begyndte hyggeklubben på deres efterårsprogram. Vi indledte med høstfest hvor vi havde fået Hansens trio + 1 til at spille og synge for os, en rigtig festlig eftermiddag, hvor mange var mødt tal stærkt op.

Torsdag den 5. oktober havde vi Butik Anette fra Sæby til at vise os efterårets mode, damer fra hyggeklubben gik mannequin og viste flot de mange forskellige dress. Musikhuset var fyldt til sidste plads.

Torsdag den 19. oktober kom Linda Steensgård fra Frederikshavn for at fortælle om SOS børnebyerne og det store frivillige arbejde, der gøres for at hjælpe fattige børn.

Torsdag den 2. november havde hyggeklubben besøg af Hanne Lyngholm og Bodil Andersen fra Vrå. De underholdt med glade og festlige sange, som vi også kunne synge med på.

Torsdag den 16. november var der film på programmet. Jens Thidemann viste film fra det gamle Sæby, en underholdende eftermiddag, hvor mange kunne genkende flere personer og forretninger fra det gamle Sæby.

Torsdag den 30. november, kom tidligere sognepræst Henning Olsen fra Tårs. Han fortalte om sit liv, sine rejser og oplevelser som sømandspræst.

Torsdag den 14. december var der Julehygge, der blev budt på hønsesalat m/ananas og flutes - derefter blev der serveret kold kartoffelsalat og frikadeller, hvortil der kunne købes vin, øl eller vand.

Efter spisningen kom Asta Nielsen og Peter Bandholm, som spillede og sang. Nogle gode og underholdende julehistorier fik vi også.

Eftermiddagen sluttede med kaffe og sirupslagkage. På indgangsbilletterne blev der trukket lod om de juledekorationer der pyntede bordene. Til slut ønskede vi alle en rigtig glædelig jul, et lyst og godt nytår.

Pigerne i Hyggeklubben byder jer velkommen til forårsprogrammet 2018. Tak for den store opbakning der har været til vores arrangementer. Vi begynder igen torsdag den 11. januar hvor Else Højgård, Serritslev kommer og underholder.